Äntligen sommar!

Nu tar Rättvik/Falun Bowling och Krog nästa steg i utvecklingen! Till sommaren driver vi 3 externa satsningar med pop-up restaurangkonceptet ”Trädgår´n” som öppnar i Rättvik, Leksand och Falun. Vi flyttar ut verksamheterna och skapa en skön miljö i den stekande solen. Vi satsar stora resurser för att göra en rejäl satsning med fokus på en prisvärd produkt i en avslappnad miljö. Utöver satsningen Trädgår´n utökar vi även utescenen som blir större än någonsin tidigare!

Vi söker efter medarbetare som vill bidra med sitt fulla engagemang! Du som söker ska vara förberedd på att arbetet kommer vara intensivt och där din egen inställning till arbetet blir avgörande. Vi tror att det är den viktigaste faktorn för hur man trivs på alla arbetsplatser. Har du rätt inställning och ger varje dag en chans att bli unik kan vi garantera att du får ett riktigt roligt arbete tillsammans med oss! Vi finns och stöttar alltid varandra oberoende vilka situationer som dyker upp under din arbetsdag.

Eftersom vi bedriver verksamheter året runt erbjuder vi även längre anställningar till medarbetare som visar intresse och utveckling, därav finns en möjlighet att fortsätta sin anställning hos oss efter sommaren.

Vi kommer löpande rekrytera och ge alla sökanden snabba svar. Vi håller anställningsintervjuer varje vecka fram tills vi öppnar. Alla som söker kommer få svar innan 26/5.

Känner du att nedanstående punkter stämmer in på dig är vi helt övertygade om att du skulle trivas hos oss!

Hos oss gäller detta, oavsett vilken tjänst ni söker:

 • Alla tjänster är lika mycket värda, alla är en viktig del i vår resa
 • Ni kommer få ta egna initiativ & ha eget ansvar
 • Vi är ett team, ett företag, har en gemensam helhetssyn & ett mål, oavsett vilken tjänst du har
 • Hos oss finns inga ”typiska” chefer, endast fantastiska, inspirerande teamleaders
 • Hos oss ska alla känna sig sedda och hörda, en del av gruppen
 • Hos oss skall alla utvecklas, växa i sin roll
 • Man ska alltid bidra för att alla kollegor inklusive sig själv mår bra på jobbet
 • Avtal enligt HRF/Unionen gäller

Dessa egenskaper bör du ha, om du vill bli en del av oss.

 • Intresse för att skapa upplevelser av olika former
 • Duktigt på att samarbeta, en lagspelare
 • Serviceinriktad ut i fingerspetsarna
 • Driftig
 • Redo för att arbeta hårt och målmedvetet
 • Socialt kompetent och lättsam
 • Stresstålig
 • Glad
 • Villig att lära sig och utvecklas i sin roll
 • Villig att jobba sena kvällar, nätter och att arbeta helger
 • Kvalitéts medveten och du har ett stort intresse för ditt jobb
 • Initiativtagande och har viljan att ta eget ansvar
 • Älskar att arbeta med människor

Företagets värderingar:

Människan: DU som anställd är det viktigaste vi har! Därför lägger vi stor vikt i att rekrytera nya medarbetare som verkligen kan bidra till att alla kollegor trivs tillsammans på jobbet. Gör vi rätt gentemot varandra kommer mötet med alla gäster att bli oslagbart!

Helhetsupplevelsen: Alla tjänster är lika viktiga och alla bidrar till gästernas upplevelse. Därför är det viktigt att alla bidrar till att skapa helhetsupplevelsen inom just sitt arbetsområde.

Kvalitén: För att vi ska bygga relationer och få förtroende hos våra gäster ska kvalitén vara ett ord som finns med i alla beslut vi tar i arbetet. Hela vägen från att serveringarna är städade, maten är vällagad, drinkarna är utsökta, mötet med gästerna och framförallt mötet mellan kollegor.

Kvalitén ska få oss att sticka ut och få dig att trivas hos oss!

Har du några frågor? Hör av dig till
sebastian@rattvikbowling.se

Trägår´n Stora Torget Falun– 18 lediga tjänster

Tillsammans med övriga aktörer i Falun är målet med satsningen att skapa ett mer levande Falun sommartid. Att stärka besöksnäringen rejält. Med vår stora satsning ”Trädgår´n, Stora Torget Falun” tror vi att vi är en bra bit påväg tillsammans. Vi kommer försöka skapa en riktig motor för hela staden och hoppas att hela Torget fylls av olika aktörer nästa sommar.

Platsen är inte vilken som helst, utan mitt på Stora Torgets vackra kullersten mitt inne i centrala Falun. Miljön som kommer skapas är mer Stadsinspirerad än våra övriga ”Trädgår´n” som är mer inriktade på det naturnära. Stora terrasser kommer att byggas där vi kommer skapa en uteservering i en skön stadskänsla. Självklart kör vi vår populära grillbuffé som skapas på en äkta kolgrill även här, tillsammans med en mycket kvalitativ bardel. Kvällstid efter middagstid omvandlar vi uteserveringen till en glödande sommar-lounge med mysiga soffor, infravärme, sommardrinkar & häftiga tilltugg.

Arbetsperiod:     

Trägår´n planeras att vara öppen 22/6 – 31/8. Majoriteten av tjänsterna pågår under hela säsongen men ett antal pågår under vecka 28 – 31. Du kan välja period när du ansöker.

Arbetstid:            

Serveringen är öppen 12.00 – sent. Arbetstiden varierar beroende på om man jobbar öppning/dag eller dag/kväll. Exakta arbetstider framgår i schemat.

Antal tjänster: 

4 tjänster i köket. Erfarenhet är ett krav.

12 tjänster i servis/kassa/bar. Erfarenhet är meriterande men inget krav.

Utbildning:          

Alla genomför ett praktiskt utbildningsupplägg samt en teoretisk träff. Datum samt tid meddelas vid anställning.

Trägår´n Udden Leksand– 12 lediga tjänster

Trädgår’n i Leksand kommer att vara belägen på Leksands kanske vackraste plats, ”Udden”!

En mysig naturnära miljö precis bredvid älven. Platsen har en stor plats i hjärtat hos lokalinvånarna och turister som årligen besöker Leksand. Vi kommer genomföra den största satsningen som någonsin genomförts på Udden och skapa vårt populära ”Trägård´s koncept” tillsammans med aktiviteter för barn & vuxna i form av en lekpark med ruschkanor, hoppborg, gungor och för de lite äldre kör vi bl.a. kubb, krocket etc. Platser kommer att finnas till alla typer av besök som exempelvis matplatser, loungegrupper, hammockar osv. Här gästar också trubadurer, konceptet ”Allsång på Udden” och självklart bedriver vi även evenemang under midsommarhelgen.

Arbetsperiod:  

Trädgår´n är öppen 31/5 – 10/8. Majoriteten av tjänsterna pågår under hela säsongen men ett antal pågår under vecka 28 – 31. Du kan välja period när du ansöker.

Arbetstid:

Serveringen är öppen 12.00 – sent. Arbetstiden varierar beroende på om man jobbar öppning/dag eller dag/kväll. Exakta sluttider framgår i schemat.

Antal tjänster:

2 tjänster i köksmiljön. Erfarenhet är ett krav.

10 tjänster i servering/kassa/bar. Erfarenhet är meriterande men inget krav.

Utbildning:   

Alla genomför ett praktiskt utbildningsupplägg samt en teoretisk träff. Datum samt tid meddelas vid anställning.

Trägår´n Rättvik– 12 lediga tjänster

Vid vackra Enån precis vid infarten i Rättvik bygger vi en genuin Pop-up restaurang som serverar olika grilldetaljer från vår stora kolgrill. Detta tillsammans med trubadurer, aktiviteter, allsångskvällar skapar en upplevelse utöver det vanliga. Denna satsning startade år 2018 och är nu inne på sin andra säsong. Premiäråret blev en stor succé och är anledningen till att vi etablerar konceptet i fler kommuner. Detta år tar vi konceptet i Rättvik ännu en nivå med bl.a. fler aktiviteter!

Arbetsperiod:

Trädgår´n är öppen 7/6 – 3/8. Majoriteten av tjänsterna pågår under hela säsongen men ett antal pågår under vecka 28 – 31. Du kan välja period när du ansöker.

Arbetstid:

Serveringen är öppen 12.00 – sent. Arbetstiden varierar beroende på om man jobbar öppning/dag eller dag/kväll. Exakta sluttider framgår i schemat.

Antal tjänster:

2 tjänster i köksmiljön. Erfarenhet är ett krav.

10 tjänster i servering/kassa/bar. Erfarenhet är meriterande men inget krav.

Utbildning:        

Alla genomför ett praktiskt utbildningsupplägg samt en teoretisk träff. Datum samt tid meddelas vid anställning.

Utescenen Rättvik, festival– 30 lediga tjänster

Vår 6 dagar långa festival på utescenen på Rättvik Bowling & Krog har körts sedan år 2012 och har växt varje år. Detta år kommer vi att ta festivalen till en ny nivå & flytta hela festivalen till framsidan av Rättvik Bowling & Krog, den stora parkeringen bredvid ån för att få upp kapaciteten och därav kunna boka ännu större artister & skapa ännu större events. Vi vågar säga att vi har det häftigaste artist & evenemangsprogrammet någonsin under vår festivalvecka och vi kommer bredda upplevelsen rejält detta år genom att skapa en ”minifestival” varje dag, med olika inriktningar/genres varje dag med landets största artister.

Arbetsperiod:     

Festivalen pågår 27/7 – 1/8. Arbetar du under utescenen jobbar du alla festivaldagar

Arbetstid:  

Starttid kan variera mellan 18.00 – 20.00 och samtliga slutar 02.30

Antal tjänster:

14 bartenders som kort och gott arbetar i barerna

10 runners som servar barerna samt håller rent på området

4 köksbiträden som bemannar våra foodtrucks

2 nattvakter som bevakar anläggningen efter stängning (arbetstid 00.00 – 08.00)

Utbildning:        

Samtliga som arbetar under festivaler får en praktisk samt en teoretisk genomgång

Vill du vara med och förverkliga en dröm för oss? Skicka in din ansökning och följ med oss på en oförglömlig resa med start under sommaren 2019!
Har du några frågor? Hör av dig till:
sebastian@rattvikbowling.se